MANACOR 2

                         Twitter logo2 2000px F icon.svg ig logo email

 3anysa 3anysb 4anys 5anysa 5anysb 1rP 2nP 3rP 4tP 5eP 6eP 1rESO 2nESO  3rESO 4tESOA 

  • 1
  • 2
  • 3

Logo Cambridge SVP

Minut de silenci en contra del racisme i la violència.

Arran dels fets ocorreguts aquests darrers dies a Nova Zelanda i Holanda, un grup d'alumnes d'ESO va tenir la idea d'escriure un petit manifest en contra del racisme i de la violència i fer un minut de silenci. Els representants de l'alumnat varen presentar al Consell Escolar aquesta iniciativa que va ser molt aplaudida i a la qual se li va donar suport.

Aquest divendres 22 de març de 2019, a les 10:00,  tot el centre ha manifestat el seu rebuig a la violència i al racisme amb aquest manifest que ha estat llegit per diferents alumnes. Després s'ha fet un minut de silenci i s'ha acabat l'acte amb un fort aplaudiment en memòria de les víctimes.

Aquí teniu el manifest:

'Bon dia:

Avui ens reunim aquí en memòria de les víctimes de Nova Zelanda i Holanda.

Som aquí per fer saber a tothom que, independentment de la religió, del color de la pell, de les preferències sexuals o de qualsevol altre tret que ens diferencii, tots som persones. La  sang de cada un de nosaltres és vermella sense importar l'envàs.

Hem de ser conscients de les nostres accions i del mal que podem causar amb l'odi.

Aquest minut de silenci, que farem a continuació, hauria de servir per reflexionar sobre els nostres fets quotidians i fer-nos més propers als altres.

No estam sols. D'altres centres de FECIB s'han adherit a la nostra iniciativa. No som 400 persones les que estam reflexionant i fent pinya per aconseguir un món sense odi ni racisme, som més de 2000 persones les que actuam com un sol cor en aquest moment.

Gràcies.'

minut1

 

minut2

 

minut3

  

 

C/ Olesa, 7 · 07500 Manacor · Illes Balears

Tel.971556120   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.