MANACOR 2

                         Twitter logo2 2000px F icon.svg ig logo email

  • 1
  • 2
  • 3

Logo Cambridge SVP

Internet segura: xarxes socials i videojocs on-line

El passat dia 22 de febrer varen venir els policies tutors de Manacor a fer un taller sobre Internet segura, xarxes socials i jocs on-line als alumnes de 1r d’ESO.
Varen ser tractats temes com l’ús de les xarxes socials, la privacitat de la informació que publiquem a Internet, el cyberassetjament...

Un aspecte en el qual es va fer molta incidència és que allò que publiquem a Internet queda sempre penjat a la xarxa i que encara que ho facem només pel nostre grup de seguidors, allò que publiquem ho pot veure tothom.

Quan es va acabar de tractar aquest tema, es va passar a parlar sobre l’addició als videojocs on-line, i sobre els avantatges i inconvenients del joc de moda, el Fortnite.

Al final, ens varen explicar una anècdota sobre l’expresident dels EEUU, Barack Obama, que en una de les seves trobades amb adolescents a un institut americà li van demanar si ell tenia xarxa social quan era adolescent i la seva resposta fou: “No hagués pogut arribar a ser president dels EEUU si hagués tingut xarxa social en la meva juventut”.

2CB3CB3D 07EA 484D 9D9B 0BD5C06E6168

C/ Olesa, 7 · 07500 Manacor · Illes Balears

Tel.971556120   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.